Όπως αναμενόταν, η CES 2013 μας επιφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Μία συσκευή που πραγματικά τράβηξε την προσοχή του κοινού, είναι το νέο tablet, μεγάλων διαστάσεων, της Panasonic, που με τη οθόνη 20 ιντσών και ανάλυσης 4Κ που διαθέτει, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Η νέα χρονιά ήρθε με την νέα τάση να επιβάλλει μεγάλου μεγέθους οθόνες και η Panasonic δεν μπορούσε να μην την ακολουθήσει.

Δημιούργησε λοιπόν ένα tablet, με οθόνη 20 ιντσών πολλαπλών επαφών (multitouch), που χρησιμοποιεί την τεχνολογία IPS Alpha Panel και πετυχαίνει ανάλυση 3840 x 2560, με πυκνότητα εικοστοιχείων 230ppi και αναλογία 15:10.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η νέα συσκευή διαθέτει επεξεργαστή Intel Core-i5 με χρονισμό στα 1,8GHz, κάρτα γραφικών GeForce της Nvidia, 4GB μνήμης RAM με δυνατότητα επέκτασης microSD έως και 16GB, 128GB αποθηκευτικού χώρου τεχνολογίας SSD, κάμερα ανάλυσης 720p και λειτουργικό σύστημα Windows 8 Pro 64bit.

Το αν και πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή δεν το γνωρίζουμε, ούτε φυσικά και σε ποια τιμή, όμως σίγουρα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα την αντιμετώπιζε το καταναλωτικό κοινό.