Η μαζική παραγωγή του Mi-Two ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα, αρκετές Κινέζικες ιστοσελίδες όμως έχουν ήδη λάβει την συσκευή και ξεκίνησαν ήδη να το συγκρίνουν με κάποιες από τις πιο γνωστές συσκευές της αγοράς. Για τις δοκιμές χρησιμοποιήθηκαν τα πιο γνωστά προγράμματα για benchmarks, όπως το Quadrant, το AnTuTu και το Nenamark 2 και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Όπως φαίνεται και στις μετρήσεις, οι επιδόσεις του Mi-Two ξεπερνούν πολλές «δυνατές» συσκευές της αγοράς, όπως το HTC One X αι το Galaxy S3. Χαρακτηριστικό είναι πως στο Linpack, ένα εργαλείο που δοκιμάζει την ταχύτητα ενός επεξεργαστή εκτελώντας συστήματα γραμμικών εξισώσεων, το Mi-Two εμφανίζεται 2.4 φορές ταχύτερο του Galaxy S3!

Η μοναδική συσκευή που το ξεπερνά το Mi-Two σε δυο από αυτές τις δοκιμές είναι το LG Optimus G, το οποίο και είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή S4 Pro.

Το Mi-Two θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην Κίνα, με την Xiaomi να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεση να το προωθήσει και στις αγορές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Με τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά του και την αρκετά χαμηλή τιμή που θα πωλείται, στα 1.999 RMB ή 225 ευρώ, σίγουρα θα αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστή της Samsung αλλά και των άλλων κατασκευαστριών αν τελικά κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.