Δύο νέα μοντέλα ασύρματων headset παρουσίασε η Logitech με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα ήχου και την άνεση ακόμη και στην μακροχρόνια χρήση. Στις ευκολίες που προσφέρουν τα νέα headsets περιλαμβάνεται η ελευθερία κίνησης λόγω της ασύρματης σύνδεσης που «εξαφανίζει» τα καλώδια.

Η ποιότητα ήχου που προσφέρεται, επιτρέπει να απολαύσουμε την ηχητική εμπειρία, ενώ οι τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου κάνουν ακόμη ευκρινέστερη την επικοινωνία. H ασύρματη σύνδεση είναι αξιόπιστη χωρίς παρεμβολές και η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει την πολύωρη χρήση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτή τη νέα σειρά headsets, σχεδιασμένη για όλους όσους δεν θέλουν να θυσιάσουν την ποιότητα του ήχου για την ευκολία της ασύρματης σύνδεσης» δήλωσε ο Vincent van Rij, σύμβουλος της εταιρίας για τα προϊόντα φωνητικής επικοινωνίας. «Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει το καταλληλότερο για εκείνον μοντέλο, ανάλογα τις οικονομικές του δυνατότητες και το είδος της συσκευής που θα συνδεθεί. Ανεξάρτητα από το μοντέλο όμως, όλοι θα απολαύσουν ένα κορυφαίο προϊόν που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό», συμπληρώνει.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων:

Logitech Wireless Headset H600

Ασύρματη επικοινωνία αλλά και ηχητική απόλαυση προσφέρει σ το Logitech Wireless Headset H600. Ο χρήστης απλά πρέπει να συνδέσει το μικροσκοπικό δέκτη της Logitech σε μια θύρα USB και μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το headsets. Βελτιστοποιημένα μεγάφωνα με laser μειώνουν τις παραμορφώσεις, για καλύτερο και καθαρότερο στερεοφωνικό ήχο σε κλήσεις και ακροάσεις, ενώ το μικρόφωνο έχει τεχνολογία μείωσης θορύβου.

Η ασύρματη σύνδεση δίνει ελευθερία κινήσεων έως και 10 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή, ανάλογα τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία έχει διάρκεια έως και έξι ώρες, ενώ η ρυθμιζόμενη γέφυρα στήριξης και τα ακουστικά με επένδυση φροντίζουν εξασφαλίζουν άνεση χρήσης. Τέλος, όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε το headset, μπορούμε να το διπλώσουμε όπως ένα ζευγάρια γυαλιά για ευκολία.

Το Logitech Wireless Headset H600 αναμένεται στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 59,99 ευρώ.

Logitech Wireless Headset H800

Το headset συνδέεται ασύρματα με κάθε είδους πηγή, από PC, ταμπλέτες, smartphones και πανεύκολα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάθε συσκευή μέσω των χειριστηρίων που υπάρχουν στα ακουστικά. Τα μεγάφωνα έχουν βελτιστοποιηθεί με laser, ενώ ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής ήχου προσφέρει υψηλής ποιότητας ψηφιακό στερεοφωνικό ήχο. Το μικρόφωνο διαθέτει τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για καλύτερη επικοινωνία.

Το headset μπορεί να συνδεθεί με PC που βρίσκεται σε απόσταση έως και 10 μέτρων, με τον μικροσκοπικό δέκτη «logitech nano, ή μέσω bluetooth με αντίστοιχες συσκευές. Όσο για την επικοινωνία, μπορεί να κρατήσει έως και έξι ώρες χρησιμοποιώντας την επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η γέφυρα στήριξης και τα ακουστικά έχουν μαλακή επένδυση για αυξημένη άνεση. Τέλος, το headset διπλώνει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
Το Logitech Wireless Headset H800 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 99,99 ευρώ.