Ένα παρακλάδι της διαβόητης ομάδας hackers Anonymous ανακοίνωσε ότι στρέφει την προσοχή τους στους αστέρες της show biz. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν οι Anonymous στρέφουν την προσοχή τους σε ένα χώρο, αυτό μόνο πανικό προκαλεί στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Οι hackers εμφανίζονται αποφασισμένοι να βγάλουν στη φόρα τα “άπλυτα” πολλών ηθοποιών και τραγουδιστών. Η αναζήτηση στοιχείων περιλαμβάνει γυμνές φωτογραφίες, προσωπικά email, σενάρια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα και άλλα πολλά. Η αρχή έχει ήδη γίνει με τον Tom Cruise, τον Gerald Butler και τη Miley Cyrus. Οι έως τώρα αποκαλύψεις δεν περιλαμβάνουν κάτι σκανδαλώδες και περιορίζονται σε δημοσιοποίηση διευθύνσεων email και σενάρια από ταινίες που πρόκειται να βγουν στις αίθουσες μέσα στο επόμενο διάστημα. Είναι, όμως, θέμα χρόνου να δούμε και πιο “πικάντικα” προσωπικά δεδομένα.

Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων πολλών ηθοποιών και τραγουδιστών αρνούνται κατηγορηματικά να πουν το παραμικρό, τηρώντας προφανώς στάση αναμονής εν όψει των φημολογούμενων αποκαλύψεων. Είμαστε βέβαιοι ότι κάποιοι στο Hollywood έχουν χάσει τον ύπνο τους.

πηγή: e-pcmag