Τα μυστικά τρικ του Facebook

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα κόλπα του κοινωνικού δικτύου


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
18:22
12/02/2016
Τα μυστικά τρικ του Facebook
4
loading

Εάν είστε από τους χρήστες που απλά κάνουν like ή που καμιά φορά ανεβάζουν κάποια φωτογραφία στο Facebook, τότε ίσως δεν ξέρετε κάποια άλλα μυστικά και χρήσιμα τρικ του κοινωνικού δικτύου.

Τα τρικ αυτά που είτε αφορούν την ασφάλεια του λογαριασμού σας, είτε απλώς έχουν ενδιαφέρον για να περάσετε την ώρα σας, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλους τους χρήστες. Δείτε τα...

1. Δείτε τη φιλία των... φίλων σας

ted01

Πολλές φορές βλέπετε έναν φίλο σας να κοινοποιεί ένα σύνδεσμο στον τοίχο κάποιου άλλου ή να ανεβάζουν μια φωτογραφία μαζί. Ξέρετε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις τους σε μια συνεχόμενη ροή; Πληκτρολογήστε στη διεύθυνση url του facebook τα εξής facebook.com/όνομα.επώνυμο (κολλημένα, χωρίς κενό το όνομα του ενός φίλου) μετά κολλημένα ?and= και μετά το όνομα του δεύτερου ατόμου. Θα σας εμφανίσει όλο το ιστορικό της φιλία τους!

2. Δείτε από πού είστε συνδεδεμένοι

ted02

Έχετε υποψίες ότι κάποιος έχει τον κωδικό σας και συνδέεται στο προφίλ σας ή έχετε αφήσει το προφίλ σας ανοιχτό σε κάποιον κοινόχρηστο λογαριασμό; Μπορείτε να το βρείτε και να αποσυνδεθείτε: Πάτε στις «Ρυθμίσεις» -> «Ασφάλεια» -> »Από πού συνδέεστε» και βλέπετε από πού είστε τώρα συνδεδεμένοι και από πού συνδεθήκατε πρόσφατα. Εκτός από τον browser σάς δίνεται η δυνατότητα να δείτε και την IP.

3. Αποθηκεύστε ένα link

ted03

Θέλετε να διαβάσετε ένα άρθρο ή να δείτε ένα βίντεο, αλλά δεν έχετε χρόνο; Μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπως βλέπετε στην φωτογραφία και να το δείτε αργότερα. Στην αρχική σας σελίδα αριστερά υπάρχει η επιλογή «Αποθηκευμένα» όπου μπορείτε να δείτε ο,τι έχετε αποθηκεύσει.

4. Επιλέξτε έμπιστες επαφές

ted04

Δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας γιατί ξεχάσατε το λογαριασμό σας; Αν έχετε ορίσει κάποιες έμπιστες επαφές μπορούν να σας βοηθήσουν. Πάτε στις «Ρυθμίσεις» -> «Ασφάλεια» -> «Έμπιστες επαφές» και προσθέστε κάποιον πολύ έμπιστο φίλο σας ή συγγενή που θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε εάν έχετε πρόβλημα στο μέλλον.

5. Επιλέξτε τι θα βλέπετε πρώτα στη αρχική σελίδα σας

ted05

Θέλετε μια «καθαρή» και τακτοποιημένη αρχική σελίδα για να βλέπετε αυτά που εσείς θέλετε και όχι άσχετες ενημερώσεις; Πάτε δεξιά επάνω στην αρχική σας σελίδα, πατήστε το βελάκι και την επιλογή «Προτιμήσεις ενημερώσεων». Εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιων φίλων σας τις ενημερώσεις θα βλέπετε πρώτα και με ποιους μπορείτε να επανασυνδεθείτε, καθώς επίσης και σελίδες που ίσως σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Γιάννης Δ.Ζ.

  Ξέρει κανείς τρόπο να σβήνεις όλη τη δραστήριότητά σου με μιας? όχι ένα ένα!

 2. avatar anonimos13

  το καλύτερο τρικ είναι όταν πατάτε ALT+F4 , και πάτε με την κοπέλα / γυναίκα / άντρα / φίλο / φίλη για βόλτα.

  (απο έναν τεχνικό Η/Υ)

  1. avatar tzafi

   Τι γινεται anonimos13 αν το πατησω το Alt+F4 κ φυγω ? Μη κανω καμμια "πατατα"!!Ρωτω επειδη δεν ειμαι κ καλος γνωστης του Η/Υ !! Ευχαριστω εκ των προτερων.

   1. avatar Λευτέρης 1

    Κλείσιμο παραθύρου, είναι ισοδύναμο με το Χ στην δεξιά πάνω άκρη του παραθύρου, μην το φοβάσαι, μπορείς να το δοκιμάσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα όπως το σημειωματάριο ή η αριθμομηχανή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει