Εκτός από τα πολυτελή αυτοκίνητα, σπίτια, μηχανές υπάρχουν, ναι όμως, και πολυτελή ηχεία. Απευθύνονται σε όσους δεν ενδιαφέρονται μόνο για την ποιότητα του ήχου αλλά και για την αισθητική του χώρου τους, ενώ θα σίγουρα πρέπει να έχουν και την ανάλογη οικονομική δυνατότητα. Ορίστε ορισμένα ηχεία που αν και πανάκριβα θα σας τραβήξουν την προσοχή ακόμα και χωρίς να παίζουν μουσική.

1. Elipson Planet
Αποτελεί την ανανεωμένη αναβίωση των σφαιρικών ηχείων της Elipson υψηλής αισθητικής και ποιότητας ήχου. Το σετ αποτελείται από ένα ομοαξονικό ηχείο 2 δρόμων, tweeter 25 χιλιοστών μαλακού θόλου και mid/woofer 165 χιλιοστών. Το εύρος των συχνοτήτων είναι από 48Hz μέχρι 20000Hz με ευαισθησία 90dB και αντίσταση 6 ohm.

2. Sound-e-Motion M10-20 BF
Όμορφα στην όψη τα επιδαπέδια μεγάφωνα Sound-e-Motion M10-20 BF, χρησιμοποιούν σφαιρικές κοιλότητες για τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, οι οποίες υποτίθεται ότι ελαχιστοποιούν τις ηχητικές στρεβλώσεις, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη διάχυση του ήχου.

3. Cabasse La Sphere
Μη σας ξεγελά η όψη τους, δεν είναι γιγάντιες κάμερες υπολογιστή, αλλά τα ηχεία της Cabasse σχεδιασμένα ειδικά για να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό και γεμάτο ήχο σε μεγάλους χώρους.

4. Grundig Audiorama 9000
Τα συγκεκριμένα ηχεία είχαν γνωρίσει τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του ’70. Φυσικά στην επανέκδοσή τους έχουν υποστεί μεγάλες τεχνολογικές βλετιώσεις.

5. Proclaim Audio Works DMT-100
Εδώ έχουμε ηχεία τα οποία απευθύνονται σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για ήχο πολύ υψηλής πιστότητας

6. Oh by Tutondo
Μοναδικά από κάθε άποψη και με τη δυνατότητα πολυδωματιακής υποστήριξης, δηλάδη υπάρχει μια κεντρική μονάδα η οποία μεταίδει τον ήχο σε ολόκληρο το σπίτι, αρκεί να υπάρχει κάποιος αναμεταδότης βέβαια. Δύναται να διαχειριστεί μέχρι εννέα ηχητικές πηγές.

7. Pluto F floostanders
Ιδιαίτερα και με έντονα χρώματα, δίχως να στερούνται από απόδοσεις. Σημαντική λεπτομέρεια ότι μπορείς να διαλεξεις από 16,000 χρώματα. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει.

8. Art & Voice Speakers
Εδώ έχουμε πάλι ηχεία τα οποία μπορείτε να τα ντύσετε σχεδόν όπως εσείς επιθυμείτε, αφού η κατσκευάστρια εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και «ντυσίματα».