Μια μέρα με ένα Smartphone

Νέες εφαρμογές διευκολύνουν την καθημερινότητά μας


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
15:39
13/04/2011
Μια μέρα με ένα Smartphone
loading

Τα Smartphones έχουν μπει δυναμικά στη ζωή των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Έξυπνα, εύχρηστα, με πολλές επιλογές, προσφέρουν στους χρήστες νέες εμπειρίες επικοινωνίας, όπως αυτές που θα παρουσιάσει η Wind το Σάββατο 16 Απριλίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάσεων του i-bank store της Εθνικής Τράπεζας στο The Mall Athens.

Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους από μία Smartphone συσκευή HTC για να ζήσουν την εμπειρία της πλοήγησης σε μία σειρά από νέες εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας:

• Άμεση ενημέρωση. Mε ένα click ο συνδρομητής διαβάζει ειδήσεις, βλέπει τον καιρό και εξοικονομεί χρόνο.
• Ψυχαγωγία ανάλογα με τη διάθεσή: Πρόσβαση σε μουσικές βιβλιοθήκες, σε ταινίες, παιχνίδια, αγορά εισιτηρίων, σινεμά, κρατήσεις και αγορές.
• Επικοινωνία με Email, Chat, Κοινωνική δικτύωση (Facebook/LinkedIn/twitter).
• Λύσεις σε Πρακτικά/Καθημερινά θέματα: GPS Navigation, εντοπισμός των φθηνότερων πρατηρίων καυσίμων, έκτακτες ανάγκες (όπως διανυκτερεύοντα Φαρμακεία).
• Τραπεζικές Συναλλαγές, για άμεση σύνδεση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και πραγματοποίηση συναλλαγών με ασφάλεια και ευκολία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 13.00μμ και θα διαρκέσει μία ώρα. Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.wind.com.gr/TopMenu/Καταστήματα.aspx, στο [email protected] ή στο κατάστημα i-bank της Εθνικής Τράπεζας στο Athens Mall.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει