Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους αρέσκονται σε δημιουργίες υψηλής πρόκλησης και ειδικά για αυτούς που αγάπησαν το Demon’s Souls. Το Project Dark, το οποίο παρουσιάστηκε στο Tokyo Game Show, μετονομάζεται σε Dark Souls και όπως φαίνεται έχει όλα τα φόντα ώστε να ξεχωρίσει. Ο λόγος αυτής της αισιοδοξίας οφείλεται στην παρουσία του Hidetaka Miyazaki αλλά και των υπόλοιπων μελών της ομάδας ανάπτυξης, που, ουσιαστικά, είναι τα ίδια άτομα που εργάστηκαν πάνω στο Demon’s Souls και ήδη αποφάσισαν να αποκαλύψουν ορισμένα στοιχεία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού, το Dark Souls δεν θα είναι sequel του Demon’s Souls, αλλά μια διαφορετική πρόταση, που θα ακολουθεί ένα νέο σενάριο. Ειδοποιός διαφορά θα είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνεται η δράση. Πλέον δεν θα υπάρχει ένα κεντρικό hub, αλλά τα επίπεδα θα είναι συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, κάνοντας την περιήγηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι μάχες θα ακολουθούν τo ύφος του Demon’s Souls, αλλά θα απουσιάζουν οι jobs από τους χαρακτήρες, καθώς και το Soul Tendency. Ωστόσο, θα υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία σε ό,τι αφορά στα όπλα.

Το Dark Souls είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία εντός του τρέχοντος έτους, τόσο για το PlayStation 3, όσο και για το Xbox 360. Σε ό,τι αφορά την αγορά της Ευρώπης, το τοπίο παραμένει θολό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover