Πώς να βοηθήσεις από απόσταση έναν φίλο να φτιάξει προβλήματα στη συσκευή του

Η τεχνολογία μπορεί να γεφυρώσει τα κενά της ανθρώπινης επαφής


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
17:51
12/04/2020
Πώς να βοηθήσεις από απόσταση έναν φίλο να φτιάξει προβλήματα στη συσκευή του
2
loading

Ο κορονοϊός μάς έχει κλείσει στο σπίτι, μόνο που οι ανάγκες δεν σταματούν.

Πώς θα βοηθήσεις όμως τον φίλο που έχει πρόβλημα στο PC του ή τους γονείς σου να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή για να τους βλέπεις σε βιντεοκλήση;

Εύκολα, είναι η απάντηση, θα πάρεις εσύ που ξέρεις τον έλεγχο της συσκευής τους από απόσταση.

Υπάρχουν τεχνολογικές καταστάσεις που είναι δύστροπες για τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και οι τηλεφωνικές οδηγίες δεν βοηθούν στα σίγουρα.

Κι εδώ μπαίνουν οι εφαρμογές απομακρυσμένης βοήθειας, προγράμματα που δουλεύουν εξαιρετικά.

Το LogMeIn και το TeamViewer είναι δύο αξιόπιστες και δωρεάν εφαρμογές. Μόλις το πρόγραμμα εγκατασταθεί και στις δύο συσκευές που είναι να επικοινωνήσουν, και την εγκατάσταση μπορούν όλοι να την κάνουν, αποκτάς πρόσβαση από απόσταση στο άλλο PC και κάνεις ό,τι είναι να κάνεις.

Με ένα πρόγραμμα σαν το λειτουργικότατο TeamViewer μπορείς να λύσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου ό,τι πρόβλημα έχει στο ίντερνετ ο άλλος, να τον βοηθήσεις με τις ηλεκτρονικές του αγορές, να ρυθμίσεις παραμέτρους για βιντεοκλήσεις και ό,τι άλλο χρειαστεί…

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar και το

    anydesk

  2. avatar Yan

    Ασχολούμαι με τους υπολογιστές από το 1985. Το Teamviewer ήταν κάτι ονειρεμένο. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν από την πρώτη μου επαφή με τα PC. Να επεμβαίνεις σε απομακρυσμένα μηχανήματα...!!!
    Πριν μερικά χρόνια, από το tablet στον καναπέ μου, εγκατέστησα και ρύθμισα τον εκτυπωτή του πεθερού μου, στην άλλη άκρη του κόσμου!!! Πόσες φορές δε βγάζω άκρη από αυτά που με ρωτάνε φίλοι μου, και με το Teamviewer τα λύνουμε σε 1-2 λεπτά!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει