Η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό, η ώρα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League, πλησιάζει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του και έχει βασικά έτοιμη στο μυαλό του την αρχική 11άδα, στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι.

Ο Σλοβένος αριστερός χαφ δεν κατάφερε να αποδώσει την περασμένη σεζόν όπως ήθελε και η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν δικαιολογίες για αυτό, έχοντας να αντιμετωπίσει και μια περίεργη, μια δύσκολη κατάσταση που αφορούσε τα προσωπικά του. Φέτος όμως, από την έναρξη της προετοιμασίας ο Βέρμπιτς έδειχνε και δείχνει ένα άλλο, βελτιωμένο πρόσωπο. Ο 29χρονος παίκτης είναι πολύ πιο ανεβασμένος και προκαλεί χαμόγελα ενόψει της νέας σεζόν αλλά τις τελευταίες μέρες προκάλεσε και… νεύρα στον Γιοβάνοβιτς.

Η απόφαση του προπονητή να τον αφήσει εκτός 11άδας στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο προκάλεσε εντύπωση και το SDNA αναφέρεται σε αυτό, προσπαθώντας να εξηγήσει την επιλογή του Γιοβάνοβιτς. Όπως, λοιπόν, αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα, ο λόγος που ο Βέρμπιτς έμεινε εκτός αρχικού σχήματος για το φιλικό παιχνίδι με την ισπανική ομάδα ήταν το γεγονός ότι ο παίκτης είχε ξενυχτήσει δύο μέρες πριν το ματς.

Μήνυμα προς όλους

Ο Βέρμπιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Σλοβένος φέρεται να έμεινε έξω λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε, με τον Γιοβάνοβιτς να ενημερώνεται σχετικά και να αποφασίζει να τον αφήσει στον πάγκο, στέλνοντας έτσι μήνυμα όχι μόνο στον Βέρμπιτς αλλά σε όλους τους παίκτες του. Ο προπονητής των Πράσινων έχει αποδείξει ότι είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τα… νέα για τον Βέρμπιτς αποτελεί ακόμη μία απόδειξη για το ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.

Όσο για την παρέα του Σλοβένου σε αυτή τη νυχτερινή έξοδο; Σύμφωνα με το SDNA πάντα, ήταν μαζί με έναν πρώην συμπαίκτη του και έναν γνωστό Έλληνα παίκτη.