Ο Λιονέλ Μέσι δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα σενάρια περί επιστροφής στη Μπαρτσελόνα είναι καθημερινά, με τους Καταλανούς να προγραμματίζουν συνάντηση με τη La Liga προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος για να υπογράψει ο Αργεντίνος άσος.

Οι φήμες περί επιστροφής του Μέσι στη Μπαρτσελόνα υπάρχουν εδώ και καιρό και τις τελευταίες εβδομάδες εντάθηκαν, αφού υπήρξε και παραδοχή από την πλευρά του κλαμπ για συζητήσεις μαζί του. Αυτό, όμως, δεν αρκεί.

Ακόμη κι αν οι Καταλανοί συμφωνήσουν με τον Αργεντίνο θα πρέπει να βρεθεί η λύση με τη La Liga και το salary cap που έχει θέσει, αφού τα οικονομικά των Μπλαουγκράνα δεν είναι καθόλου καλά. Το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, είχε γίνει χαμός μέχρι να βρεθεί ο τρόπος για να μπορέσουν να δηλωθούν κανονικά οι μεταγραφές.

Ανάλογο θέμα θα υπάρξει και τώρα με τον Μέσι, οπότε η Μπαρτσελόνα έκλεισε ραντεβού με τη διοίκηση της Λίγκας προκειμένου να παρουσιάσει ένα δικό της βιώσιμο σχέδιο για την επιστροφή του Αργεντίνου, ελπίζοντας ότι θα εξασφαλίσουν μια εξαίρεση από τη Λίγκα, ποντάροντας στο γεγονός ότι ενδεχόμενη επιστροφή του θα είναι θετικό γεγονός και για το πρωτάθλημα συνολικά.