Τελικό χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε αρχικά: «Το ματς με τη Λάρισα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Δεν είναι όμως το μόνο που μας μένει μέσα στη σεζόν. Υπάρχουν πολλά ματς πρωταθλήματος μπροστά μας και είμαστε ακόμα τρίτοι στη βαθμολογία. Σίγουρα πρέπει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων με καλύτερη ανταπόκριση από αυτή έχουμε δείξει ως σήμερα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ συνέχισε λέγοντας: «Μπορούμε όμως να πούμε ότι αύριο δίνουμε ένα ματς που δεν έχει αύριο, που το χρειαζόμαστε πολύ, που είναι ένας τελικός για εμάς. Θεωρώ ότι δουλεύουμε σωστά σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις, αλλά δεν είμαστε ομάδα προπονήσεων. Οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε αναλόγως καλοί και στους επίσημους αγώνες. Χρειαζόμαστε νέους ποδοσφαιριστές. Αλλά ακόμα και με αυτούς που έχουμε τώρα αν παίζαμε όπως στις προπονήσεις, δεν θα είχαμε τέτοια αποτελέσματα».

Για τους παίκτες που δεν υπολογίζει είπε: «Έχω ενημερώσει κάποιους ποδοσφαιριστές ότι θα μείνουν εκτός ομάδας σύντομα, γιατί δεν μου έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε να έχουμε και βάθος ως ομάδα. Χρειαζόμαστε περισσότερες λύσεις και αυτές πρέπει να τις βρούμε μέσα από τις μεταγραφές αλλά και από τα παιδιά που υπάρχουν στις ακαδημίες της ομάδας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Τέλος για τις μεταγραφές και τους παίκτες που δοκιμάστηκαν ανέφερε: «Γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Οι παίκτες που δοκίμασα όμως μέσα από τις προπονήσεις είναι για δεύτερες και τρίτες επιλογές, όχι για άμεσες λύσεις ενδεκάδας. Είμαι πιστός στην ΑΕΚ και θα φύγω μόνο όταν δεν με θέλουν ή θεωρούν ότι δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου».

Πηγή: gazzetta.gr