Ο Άντραζ Σπόραρ έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι πλέον στην Αθήνα, ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει προχωρώντας στην απόκτηση και ενός 10αριού, ενώ για τον Βιτίνιο όλα θα εξαρτηθούν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι οπαδοί των πράσινων πέρασαν κάποιες δύσκολες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων διάβαζαν διάφορα μεταγραφικά σενάρια αλλά δεν έβλεπαν καμία πράξη. Αντιθέτως, κάποια στιγμή είδαν την ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση για τα μεταγραφικά, θέλοντας να προφυλάξει το κλίμα γύρω από την ομάδα. Μια ανακοίνωση στην οποία γινόταν σαφές ότι η διοίκηση θα ικανοποιήσει κάθε μεταγραφική επιθυμία του προπονητή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος.

Αυτή η ανακοίνωση, λοιπόν, αποδεικνύεται ότι έλεγε αλήθειες, αφού ήρθαν και οι πράξεις: Ο Σπόραρ ανακοινώθηκε, ο Βέρμπιτς θα ανακοινωθεί και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περιμένουν και άλλες κινήσεις, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος είναι… on fire! Έτσι, μετά τον φορ και τον εξτρέμ, οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα προχωρήσουν και στην απόκτηση επιθετικού μέσου, θα πάρουν δηλαδή το 10άρι που έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς από την αρχή του καλοκαιριού.

Ο Ιβάν αποφασίζει για Βιτίνιο

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στη διοίκηση έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον προπονητή αποκτώντας όποιον παίκτη υποδείξει, οπότε για το 10άρι δεν υπάρχει ανησυχία: Θα αποκτηθεί σίγουρα. Το όνομα του παίκτη, βέβαια, είναι άγνωστο προς το παρόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται συζητήσεις. Τόσο με τον Σπόραρ όσο και με τον Βέρμπιτς, άλλωστε, υπήρχαν διαπραγματεύσεις επί εβδομάδες, πριν βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το 10άρι, ενώ σε ό,τι αφορά ένα άλλο όνομα που έπαιξε τις τελευταίες μέρες, την απόφαση θα την πάρει ο Γιοβάνοβιτς. Αναφερόμαστε στον Βιτίνιο, τον 28χρονο Βραζιλιάνο άσο της Φλαμένγκο, ο οποίος παίζει ως εξτρέμ αλλά και ως επιθετικός μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν χρειαστεί. Το βραζιλιάνικο δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ισχύει και το αν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γιοβάνοβιτς.

Αν ζητήσει την απόκτησή του, οι πράσινοι θα κάνουν… ντου, είτε για άμεσα είτε για τον Ιανουάριο που μένει ελεύθερος.