Κατά τρία γκολ «πλουσιότερη» ήταν η 2η αγωνιστική του Europa League, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν 41 τέρματα, τρία περισσότερα από την πρεμιέρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFΑ, στα 32 ματς των δύο πρώτων αγωνιστικών έχουν σημειωθεί συνολικά 79 γκολ, ήτοι ένα κάθε 36 λεπτά ή 2,47 ανά παιχνίδι. Τα περισσότερα (15) έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 61΄-75΄.

Παράλληλα, η Μπέτις έχει την καλύτερη επίθεση (7 γκολ), σε μία κατηγορία όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τέταρτη θέση μαζί με τη Λιόν (από 5 γκολ), πίσω από Λεβερκούζεν και PSV Αϊντχόφεν (από 6 γκολ), η Λεβερκούζεν τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ (40), η Μαρσέιγ τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (67,5%) και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (89%), η Σπάρτα Πράγας τα πιο πολλά τάκλιν (43), η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (96), ενώ πέντε ομάδες κρατάνε ανέπαφη την εστία τους: Γαλατασαράι, Λέγκια, Λιόν, Γουέστ Χαμ και Σπάρτα Πράγας.

Europa League: Οι πιο «επικίνδυνοι» παίκτες

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρώτοι σκόρερ είναι οι Οσιμεν (Νάπολι), Γκαλένο (Μπράγκα) και Τόκο Εκαμπί (Λιόν) που έχουν σημειώσει από 3 γκολ, ένα περισσότερο από τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Τόκο Εκαμπί έχει τα πιο πολλά σουτ στην εστία (5), ένα περισσότερο από τον Γιώργο Μασούρα και δύο από τον Μαντί Καμαρά, ο Μάριο Γκέτσε έχει τις περισσότερες ασίστ (3), μία περισσότερη από τον Μαντί Καμαρά, τα πιο πολλά (9) τάκλιν έκανε ο Λίον Μπάλογκουν (Ρέιντζερς) και τις πιο πολλές αποκρούσεις (12) ο Τζο Χαρτ (Σέλτικ).