Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Σαρλερουά (86-78), αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Διαβάστε παρακάτω τι είπε ο «Ντούντα», αλλά κι ο προπονητής της βέλγικης ομάδος, Τζιοβάνι Μπότζι.

Ο προπονητής της Σαρλερουά Τζιοβάνι Μπότζι είπε για το παιχνίδι πως: “ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ότι σεβαστήκαμε τον Ολυμπιακό περισσότερο από ότι έπρεπε. Ο Σαντιάγκο χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ. Είχαμε πρόβλημα με το pick ‘n roll με τον Νεστέροβιτς. Σταματήσαμε να παίζουμε το μπάσκετ μας. Στο δεύτερο ημ/ίχρονο πιέσαμε τη μπάλα, μειώσαμε τα λάθη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ήττα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα λίγα λάθη μας. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί και δείξαμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκινάει τις δηλώσεις του για τον αγώνα λέγοντας ότι “κερδίσαμε κάνοντας την τρίτη νίκη μας. Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα γκαρντ της Σαρλερουά έχουν εμεπιρία στην Ευρωλίγκα, όπως και οι ψηλοί. Ξέρω ότι η ομάδα στηρίζει πολλά στο παιχνίδι του αιφνιδιασμού. Με τη Μάλαγα ξεκίνησε με σκορ 3-20”.
  
 “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό ξεκίνημα. Είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν μπορούμε να στηρίζουμε το παιχνίδι μας με τα τρίποντα του Τεόντοσιτς. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Δεν έχουμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Μας έλειψε ο Παπαλουκάς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε δίκαια. Δεχθήκαμε 28 πόντους. Ο Παπαλουκάς τραυματίστηκε χθες στην πρωινή προπόνηση. Πιστεύω θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου”.
   
Για την έλλειψη διάρκειας είπε ότι “είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι, όπως το ξεκίνημα με την άμυνα στον Σαντιάγκο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κανείς δεν ήβξερε το ρόλο του. Αν ήταν χαλαροί, επειδή ήμασταν μπροστά στο σκορ, πρέπει να δουλέψουμε”.
  
“Περιμένουμε πολλά από την επιθετική άμυνα και τα επιθετικά ριμπάουντ να έχουμε παραπάνω κατοχές. Μας ανησυχεί ότι δεν έχουμε περισσότερες κατοχές από την Σαρλερουά. Δεν σημαίνει κάτι ότι ο Νεστέροβιτς έκανε καλό παιχνίδι σήμερα”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο είπε ότι “θέλουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε τον κόσμο. Πιστεύω ότι όταν χρειαστεί, ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο”.

Πηγή: gazzetta.gr