Μπορεί η ΑΕΚ να πανηγύρισε μια εμφατική νίκη με 4-1 επί της ΑΕΛ, ωστόσο η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς συεχίζεται. Δύο ακόμη προστέθηκαν στο χθεσινό ματς της Ριζούπολης, πάνω που ο Μάσιμο Καρέρα ήλπιζε πως θα έχει προσεχώς γεμάτο «οπλοστάσιο», ενόψει μάλιστα ενός μεγατου με υποχρεώσεις διαστήματος.

Οι Έλντερ Λόπες και Καρίμ Ανσαριφάρντ αποχώρησαν με πρόβλημα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τους «βυσσινί», με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να θεωρείται αμφίβολη κόντρα στη Ζόρια. Μάλιστα, στην περίπτωση του Πορτογάλου μπακ, που τραυματίστηκε στο γόνατο, η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση, αλλά αναμένονται οι εξετάσεις, καθώς πονούσε πολύ και φορούσε ειδική «μπότα» στον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Ιρανός φορ που μπήκε σαν αλλαγή στο 60′, σκόραρε και αποχώρησε στο 82′, όταν ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό. Αν και ο ίδιος φάνηκε πως κατάλαβε ότι μπορεί να γίνει ζημιά και να αποχώρησε σχεδόν άμεσα, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να προλάβει τον αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Και για τους δύο, το πόσο σημαντικός ήταν ο τραυματισμός τους, θα φανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

Στον αγώνα της Πέμπτης δεν υπολογίζονται ούτε οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ωστόσο, επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία, που διεκδικεί θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα.