Όταν ξεκίνησε η διαδικασία των play-offs ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι στην βαθμολογία, έχοντας το πλεονέκτημα βαθμών. Με τις δύο σερί ήττες όμως αυτό το αβαντάζ το έχασε και πλέον τα παίζει όλα για όλα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει νίκη προκειμένου να προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τον σημερινό αντίπαλο του και ανάλογα με το τι θα γίνει και στο ματς του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο να δει τι θα γίνει στην κορυφή.

Άλλωστε, ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση της πρωτιάς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και η έξοδος στα προκριματικά του Champions League. Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του για το σημερινό ματς.

Ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Κουμάλο και Σίλντεφελντ στα στόπερ, ο Έτο ως δεξί μπακ κι ο Σταφυλίδης ως αριστερό, μια κι ο Λίνο χρειάζεται ανάσες. Οι Κάτσε και Φωτάκης θα παίξουν στον άξονα, με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Βούκιτς να έχει (στο 4-4-1-1) έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Κατσουράνης είτε στην άμυνα είτε στο κέντρο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γλύκο, Χακόμπο, Αποστολόπουλο, Ετο, Λίνο, Σταφυλίδη, Κατσουράνη, Κουμάλο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Φωτάκη, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη κι Αθανασιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr