Για μία ακόμα προπόνηση του Άρη, την τελευταία για το 2012, ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Η τελευταία προπόνηση του Άρη για το 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ν. Ρύσιο, με τον Λούκας Αλκαράθ να συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Αγκάνθο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο και η συμμετοχή στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» κρίνεται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα θέματα του συλλόγου, αποφασίστηκε να υπάρξει διαχωρισμός του αγωνιστικού με το διοικητικό, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Οι Σπυρίδων, Τικπανσάγλου και Αλεξανδρίδης, με την συνεργασία του Γιάννη Μιχαλίτσιου, θα είναι αυτοί που θα διαχειρίζονται τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Ιωάννη Ψηφίδη, η οποία έγινε αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός του διοικητικού και του αγωνιστικού. Στο αγωνιστικό, η διεύθυνση ανατέθηκε σε μια τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άγγελο Σπυρίδων, Κώστα Τικπασάνογλου και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ως εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Η προαναφερόμενη τριμελή επιτροπή, σε άμεση συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, θα χειρίζεται όλα τα θέματα που άπτονται του αγωνιστικού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα».

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Spirit of Football».

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Spirit of Football. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν πως το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα, τις μεταγραφές, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το marketing και τις χρηματικές συναλλαγές. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα του κόσμου και ένα μέσο που φέρνει κοντά και ενώνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο μοιράζονται ένα βαθύτερο πνεύμα αλληλεγγύης που διαπερνά κουλτούρες και πολιτισμικές διαφορές. Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013».

Πηγή: Sport-fm.gr