Ανόβερο και Λεβάντε συνέχισαν με νίκες, στην τρίτη αγωνιστική του Europa League, κόντρα σε Χέλσινμποργκ και Τβέντε και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του 12ου ομίλου. Πρώτοι οι Γερμανοί με επτά βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Ισπανοί με 6.

Λεβάντε – Τβέντε 3-0

Με τον Φάνη Γκέκα να ξεκινάει βασικός, να αγωνίζεται για 63 λεπτά και τον Νίκο Καράμπελα να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι, η Λεβάντε, επικράτησε 3-0 της Τβέντε. Οι Ισπανοί, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μίτσελ στο 59’, ενώ ο Ρίος «κλείδωσε» τη νίκη στο 78’ και στο 88’, με δύο προσωπικά τέρματα. Πλέον… η ελληνική παροικία βρίσκεται ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Χέλσινμποργκ – Ανόβερο 1-2

Επαγγελματική νίκη. Κάπως έτσι θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη νίκη του Ανόβερο, επί της Χέλσινμποργκ. Οι Γερμανοί συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του ομίλου, αφού έχουν φτάσει τους επτά πόντους. Ο Ντιούφ, μόλις στο 12’ πέτυχε το γκολ για τους Γερμανούς, όμως ο Σάντος, πήγε να φέρει τα πάνω κάτω στο 91’. Στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Σόμπιεχ, χάρισε το τρίποντο και έδειξε γιατί… στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί.

Αναλυτικά:

Χέλσινμποργκ – Ανόβερο 1-2
(91’ Σάντος – 12’ Ντιούφ,92’ Σόμπιεχ )

Λεβάντε – Τβέντε 3-0
(59’ πεν. Μίτσελ, 78’, 88’ Ρίος)

Η βαθμολογία

Ανόβερο 7 (6-4)
Λεβάντε 6 (4-2)
Τβέντε 2 (4-6)
Χέλσινμποργκ 1 (3-5)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Ανόβερο-Χέλσινμποργκ (22:05)
Τβέντε-Λεβάντε (22:05)

Πηγή: Sport-fm.gr