Σε αγώνα δρόμου, όχι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της συμμετοχής της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έχει επιδοθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Συνεχείς συναντήσεις και επαφές για τον παράγοντα της «Ένωσης» ώστε να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη προσωρινή φορολογικά ενημερότητα. Ραντεβού και στη ΦΑΕ Αθηνών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του άρθρου 44.

Ο κ. Δημτρέλος αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Σταύρο Καββαδία προκειμένου να του εξηγήσει πως η ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να καταβάλει το 1,25 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο διακανονισμός. Παράλληλα, θα του ζητήσει να δεχτεί μια προκαταβολή που δεν υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ ως έναντι. Σε περίπτωση που η πρόταση γίνει αποδεκτή, η ΑΕΚ ελπίζει να είναι σε θέση να σφραγίσει εισιτήρια στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μέτωπο της φορολογικής ενημερότητας, Ανδρέας Δημητρέλος είχε επαφές τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Η αλήθεια είναι πως –με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κατάσταση- δεν διαφαίνεται βούληση της Πολιτείας να δοθεί λύση και για αυτό στα Σπάτα προτιμούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους.

Στο μεταξύ, ο Θωμάς Μάυρος επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να του ζητήσει να πάει πίσω χρονικά η αποπληρωμή του δανείου που είχε δώσει στην ΑΕΚ ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι, έτσι ώστε να έχει ρευστότητα η ΠΑΕ.

Ο Σαουδάραβας είχε δανείσει 1,75 εκατ. ευρώ και από αυτά έχει λάβει πίσω περίπου 600.000 ευρώ και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αφού επανέλαβε το ότι στηρίζει απόλυτα τον Μαύρο και την προσπάθειά του, του εξήγησε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα, αφού οι δικηγόροι των δύο πλευρών είναι εκείνοι που πρέπει να βρουν μια λύση.

Πηγή: sport-fm.gr