Εντός της ημέρας θα κριθεί το μέλλον του Λάζλο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ. Στις 11:30 ο Ρουμάνος τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο που συνεργάζεται η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και το βράδυ θα συναντηθεί με τη διοίκηση.

Όπως γράφει η SportDay, στην αποψινή συνάντηση των δύο πλευρών θα προταθεί συνέχιση της συνεργασίας στον Ρουμάνο τεχνικό με μία σχετική μείωση αποδοχών. Ωστόσο, ο 59χρονος προπονητής θα αποκαλύψει τις σκέψεις του πολλές ώρες νωρίτερα, όταν και θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Μπόλονι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 550.000 ευρώ. Στο συμβόλαιο, βέβαια, υπάρχει και σχετική ρήτρα (ύψους 300.000 ευρώ) για να «σπάσει» από τη μία ή την άλλη πλευρά.

Στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Ζήσης Βρύζας είχε τονίσει ότι η παραμονή του Μπόλονι θα κριθεί από τα αποτελέσματα των πλέι οφ και, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Ρουμάνος είναι σε δυσχερή θέση με την τέταρτη θέση που κατέλαβε η ομάδα στο μίνι-πρωτάθλημα.

Από χθες, όμως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Γιώργο Δώνη και τον Γιώργο Γεωργιάδη να διαδέχονται τον 59χρονο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Πέρα από τα 2 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, χθες αποδείχθηκε με πράξει το «ζεστό» ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει την επένδυσή του στην ΠΑΕ. «Αυτό είναι το πρώτο βήμα της επένδυσής μου στην ομάδα», διαβεβαίωσε ο ομογενής επιχειρηματίας (και εγγράφως) κι αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στο μείζον ζήτημα της αδειοδότησης.

Πώς και πότε θα ξεκινήσει η επόμενη προετοιμασία του ΠΑΟΚ, είναι ένα θέμα που θα αποφασίσει ο προπονητής της ομάδας. Αυτή την περίοδο ο Μπόλονι αποφάσισε ότι κάποιοι νεαροί παίκτες του «Δικεφάλου» θα προπονηθούν γι’ άλλες εφτά ημέρες και η σεζόν θα κλείσει.

Πηγή: sport-fm.gr