«Καμπανάκι» για τον Ολυμπιακό εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο από τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς προειδοποίησε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσιαστούν όπως πρέπει στο «Βενετόκλειο» για τη 19η αγωνιστική της Α1, θα κινδυνέψουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Η βαθμολογική θέση του Κολοσσού αλλά και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, σε συνδυασμό με τις θέσεις που έχουν στις κατηγορίες της στατιστικής απαιτούν μεγάλη προσοχή γι’ αυτό το παιχνίδι. Το τρανζίσιον παιχνίδι του Κολοσσού, το υψηλό ποσοστό σε κερδισμένα φάουλ και πόντους από βολές, παράλληλα με την υποστήριξη της επίθεσης με καλό ποσοστό στα επιθετικά ριμπάουντ είναι τα στοιχεία που θέλουν προσοχή. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, τότε έχεις πρόβλημα», είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είπε από τη δική του πλευρά: «Είναι στο χέρι μας να μην γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει ως τώρα. Όλα τα παιχνίδια έως το τέλος απαιτούν τη μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα, πόσο μάλλον όταν παίζεις με τον Κολοσσό στην έδρα του, μια ομάδα που έχει κάνει την υπέρβαση, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και που τα τελευταία χρόνια πάντα μας δημιουργεί προβλήματα».

Πηγή: sportfm.gr