Καμία επαφή με εταιρεία του Κατάρ που φέρεται να επιθυμεί την επένδυση στην ΠΑΕ δεν έχει η διοίκηση της ΑΕΚ, όπως διαρρέεται ανεπίσημα. Αντίθετα, επισημαίνεται πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με τρεις εταιρείες, αλλά δεν βρίσκονται ακόμη σε προχωρημένο στάδιο και είναι αμφίβολο αν θα φτάσουν ποτέ εκεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία ανταλλαγή οικονομικών στοιχείων με την Qatar Petroleum. Στο μεταξύ, η κατασκευαστική CCC, που έχει έδρα στην Ελλάδα και φέρεται να λειτούργησε ως μεσάζοντας για την Qatar Petroleum διέψευσε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό που έχει γραφτεί είναι πλήρως ανυπόστατο», δήλωσε στη SportDay ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της εταιρείας και πρόσθεσε: «Η Qatar Petroleum είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός. Αν όντως θέλει την ΑΕΚ, δεν μπορεί να έρθει να μιλήσει απευθείας μαζί της; Για ποιο λόγο ένα τέτοιο μέγεθος να χρειάζεται βοήθεια για να διαπραγματευτεί με μια ΠΑΕ;». Επίσης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο η Qatar Petroleum ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής, το μοναδικό επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον είναι αυτό κάποιων Άγγλων μεσαζόντων, που είχαν συνάντηση και με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη για το πρότζεκτ του γηπέδου. Τόσο οι φήμες περί επαφών με το Κατάρ, όσο και για συζητήσεις με την οικογένεια Άντζελος ή άλλους ενδιαφερόμενους (από Ρωσία και Κίνα, μέχρι Ουζμπεκιστάν) δεν επιβεβαιώνονται.

Ξεκάθαρα πράγματα

Με άκρως επιθετικό σχήμα και ανοικτά χαρτιά για την ενδεκάδα του ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου την ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Το σχήμα σε διάταξη 4-1-2-3 θα αποτελείται από τους Αραμπατζή, Κοντοέ, Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Καφέ, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Βάργκας και Κάλα, καθώς και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Λαγός, ενώ αντίθετα ο Γκέντσογλου ξεπερνά τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Πηγή: sport-fm.gr