Ο Ολυμπιακός Β’ είχε αποχωρήσει από δύο αγώνες του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2 με αντιπάλους την Καλλιθέα και την Κηφισιά, με τους κανονισμούς να προβλέπουν την αφαίρεση πέντε βαθμών για κάθε παιχνίδι και τη Λίγκα να ανακοινώνει ότι η απόφαση για -10 τίθεται πλέον σε ισχύ.

Τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις ομάδες Β’ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι πολύ απλά: Δεν μπορούν να ανέβουν στη Stoiximan Super League, από φέτος όμως γίνεται να υποβιβαστούν.

Οι Ερυθρόλευκοι, επομένως, παθαίνουν βαθμολογική ζημιά από αυτό το -10 που τους επιβλήθηκε, όπως προβλέπει ο κανονισμός, επειδή είχαν αποχωρήσει από δύο αγώνες την περσινή σεζόν έχοντας παράπονα από τη διαιτησία.

«Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί σύμφωνα με τις αποφάσεις 56/2023 και 73/2023 του Π.Μ.Π.Ο της SL2 και 21/2023 και 27/2023 της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της Λίγκας, κλείνοντας έτσι και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα.