Με την φυσική του παρουσία υποστήριξε το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ένταξη και συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή, χωρίς ελαφρυντικό, σε κάθειρξη 7 ετών.

Απευθυνόμενος στο δικαστήριο ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει με την οικογένεια του. «Με καταδικάσατε αλλά παρακαλώ για μια ευκαιρία , μην με εξοντώσετε» είπε και εξέφρασε την πικρία και την στεναχώρια του για την καταδικαστική απόφαση.

«Ήδη έχω εκτίσει 18 μήνες και θέλω να πάω στο εφετείο για να βγάλω το στίγμα από πάνω μου όχι τόσο για εμένα όσο για τις κόρες μου» τόνισε. Μάλιστα το αίτημα του στήριξε καταθέτοντας ως μάρτυρας και ο αδελφός του, που είναι ιερέας .

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η εν διαστάσει -από το 2012- σύζυγος του πρώην βουλευτή Νίκου Μίχου, η οποία υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να στηρίξει την οικογένεια. «Αν ο Νίκος εκτίσει την ποινή του εμείς θα οδηγηθούμε σε απόγνωση» είπε η μάρτυρας.