Τραγική ήταν η κατάληξη της εξαφάνισης της 73χρονης κ. Σοφίας, που ξεβράστηκε νεκρή στην περιοχή του Φλοίσβου. Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα του «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε μια οικογενειακή τραγωδία. Η οικογένεια της Σοφίας Αρχιμανδρίτου είχε ξεκληριστεί καθώς πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων αναφέρει το anikolouli.gr.

Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε, ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας περιστασιακά ως οικιακή βοηθός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο συσσίτιο του Αγίου Σπυρίδωνα για ένα πιάτο φαΐ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η φίλη και εργοδότρια της μοναχικής ηλικιωμένης, Σάντυ Ντούβα, πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη από την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στις 7 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, η οποία και έγινε δεκτή, αφού δεν υπήρχαν συγγενείς.