Για την εξαφάνιση του φίλου του 24χρονου ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Παρασκευή (12/2) ο Γιώργος Σεργιώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ήταν την Δευτέρα (8/2) περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του Lamanif πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του» ενώ όπως δήλωσε στο Mega στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δεν είναι ο Λάμπρος αλλά ο ίδιος.

Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Μανώλης Σφακιανάκης: Όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται

Στις έρευνες για τον ράπερ συμμετέχει και το CSII Institute, που διευθύνει ο Μανώλης Σφακιανάκης. Όπως τόνισε στο Mega «στο διαδίκτυο δεν μπορεί να διαγράψει κανείς τίποτα» και ότι όλα στα στοιχεία εξετάζονται ενώ δήλωσε πως ο Λάμπρος είναι πολύ ανησυχητικό ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί.

«Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται» τονίζει.

Τέλος επεσήμανε πως η οικογένεια του 24χρονου είναι σε απόγνωση και ο πατέρας του τον αναζητά με κάθε τρόπο.