Έτσι έγιναν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Δείτε το βίντεο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:03
23/03/2020
Έτσι έγιναν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας
9
loading

Από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών με στόχο την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Αστυνομικοί βγήκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους και πραγματοποίησαν ελέγχους στα έγγραφα των πολιτών.

Στην Αθήνα οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλης.

Οι ένστολοι σταματούσαν πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκινήτων και τους ζητούσαν τα απαραίτητα έγγραφα ή το sms που θα πρέπει να διαθέτουν οι πολίτες προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Για λόγους ασφάλειας και για να μην έρχονται σε επαφή αστυνομικοί με πολίτες κατά τους ελέγχους, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνεται πως οι οδηγοί μπορούν να δείξουν τη βεβαίωση μετακίνησης στον αστυνομικό που διενεργεί τον έλεγχο χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν το παράθυρο τους.

Δείτε το βίντεο από τους ελέγχους που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar ellinistan

  Παιδιά η επισκεψιμοτητα ακόμα κ σήμερα στα σ. Μάρκετ το πρωί ήταν τραγική
  Από τις 5 παρά το πρωί σε γνωστή αλυσίδα Χ. Εμπορίου ήταν απέξω κ περίμεναν σαν τρελοί να ψωνίσουν για ακόμα μια φορά δίχως αύριο
  Περιορίστε τα ψώνια
  Έλεος με τις κοιλιές σας
  Έχετε κάνει βόλτα το σ. μάρκετ
  Μ.....

 2. avatar Ιατρός

  Απαράδεκτο να σταματούν αυτοκίνητα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Παραλίγο να γίνει ατύχημα μπροστά μου. Επίσης τα σχετικά έγγραφα πρέπει να επιδεικνύονται από μέσα με κλειστό το παράθυρο του οδηγού. Ούτε καν να τα πιάνουν οι αστυνομικοί με τα γάντια, με τα οποία έχουν πιάσει προηγουμένως δεκάδες άλλα δικαιολογητικά άλλων συμπολιτών. Αλλιώς θα κολλήσουμε κορονοϊό όλοι.

 3. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Αρκετή κίνηση σήμερα. Ποιος παίρνει άλλωστε σοβαρά έναν πλούσιο μπαμποθρεφτο κουλη.

  1. avatar Πες μας ταλαίπωρε

   σε ποιό νοσοκομείο θέλεις να νοσηλευτείς ;

  2. avatar criskalts

   ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...
   Με πρωταγωνιστές βουλευτές και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που \'μένουν σπίτι\' κυκλοφόρησε το σποτ στήριξης των νέων, αυστηρότερων, μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

 4. avatar ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Α!!!

  Ο διαννοούμενος που την έφτιαξε , ξέχασε να βάλει τόπο κατοικίας (έναρξη προορισμού) και τόπο εργασίας
  (τόπος προορισμού)....κατά τα άλλα μπορεί να ξεκινήσω από πειραιά και να πάω μέσω Βούλας στο Περιστέρι!!! Θλιβεροί.....παρατρεχάμενοι με κουκούτσι μυαλού σε κρίσιμες θέσεις, όλε!!!!

 5. avatar ΚΑΛΑ!!

  Να κάνουν και κανέναν έλεγχο και στις γειτονιές της πρωτεύουσας γιατί κυκλοφορεί ο κόσμος χαλαρότατα χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης...

 6. avatar Ερώτημα.

  Σαν απόγονος του καραγκιόζη που είμαι μπορω να υπογράφω ότι πάω για ψώνια στου φούφουτου και γω να την κάνω σε υπόγεια μπαρμπουτιέρα. Θα με χαιρετήσει και απο πάνω το όργανο της τάξης?

  1. avatar μπαρμπουτιερα η τεκες ……Ερώτημα…….!!!

   ,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει