Οι χιλιάδες καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ των μελών του νέου παραδικαστικού κυκλώματος, που ξεπερνούν τις 90.000 μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών Αρχών.

Σε συνομιλίες που βρέθηκαν σε σπίτι δικηγόρου, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονται και τα ονόματα τουλάχιστον πέντε ή έξι δικαστών, τους οποίους επικαλούνται τα μέλη του κυκλώματος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εμπλέκονται και αυτοί στο παραδικαστικό.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια μελών των κυκλώματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως την Καλλιθέα, την Κηφισιά, το Γέρακα και το Ψυχικό. Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει χιλιάδες έγγραφα, δεκάδες σκληρούς δίσκους υπολογιστών, σφραγίδες, κλειδιά από διαμερίσματα και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα εμπλέκονται ένας πολιτικός μηχανικός, μια δικηγόρος, ένας ιερέας, ένας πρώην δικαστής, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, συμβολαιογράφοι, και Κύπριοι ιδιώτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.