Βίντεο
Γιάννης Κέμμος

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για το μακελειό που έγινε στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο γαμπρός του πρώην καπετάνιου, o οποίος είναι ένας από τους τρεις που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του δράστη, μίλησε στους δημοσιογράφους περιγράφοντας τις σκηνές θρίλερ που ακολούθησαν της εισόδου του 70χρονου στο κτίριο της εταιρείας.

«Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα, και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε στην πλάτη».

«Μας πήραν τηλέφωνο και το είδαμε στις ειδήσεις και πήραμε τους υπαλλήλους. Έτσι έμαθα ότι μπήκε κάποιος και άρχισε να πυροβολεί», λέει μια εργαζόμενη στην εταιρεία η οποία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις είναι οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο άντρες, μια γυναίκα και τον αυτόχειρα, Αριστείδη Ελ Μπούρα. Τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής, Αντώνης Βλασάκης, και ο πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο