Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι. Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα το top-channel, ο πιστολέρο είναι ο 37χρονος Ν.Ι. και αναζητείται από τις ελληνικές Αρχές. Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε και η φωτογραφία του, ενώ έχει απελαθεί στο παρελθόν από την Ελλάδα.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκφράζεται ανησυχία ότι έχει επιχειρήσει ή θα επιχειρήσει να περάσει στη γειτονική Αλβανία από κάποιο παράνομο πέρασμα κιαι όχι από τους μεθοριακούς σταθμούς, όπου έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο συνεργός του συνελήφθη χθες το βράδυ.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος συμπλήρωσε ότι μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και μαζί με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο.

Αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.

Εξελίξεις στην υπόθεση των πιστολέρο στο Γκάζι

Η σύλληψή του έγινε χθες βράδυ από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Εν τω μεταξύ εντοπίστηκε το πρωί το τζιπ της επίθεσης και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ, όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.