«Είναι σαφές ότι αύριο το πρωί θα βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, με πολύ δύσκολη την ύπαρξη κυβέρνησης», δήλωσε στο Mega ο Θεόδωρος Πάγκαλος, για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών 2012.

«Η απόφαση του ελληνικού λαού ήταν να βγει από τη δυσκολία, με οποιοδήποτε τρόπο, κάτι που ίσως τιμωρηθεί», σχολίασε ο κ. Πάγκαλος, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα δείχνουν μια στροφή εναντίον του μνημονίου.

«Ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε το μνημόνιο», ήταν τα λόγια του στελέχους του ΠΑΣΟκ, που δεν έβαλε υποψηφιότητα στις σημερινές εκλογές.

«Το ερώτημα είναι τι θέλει ο λαός… καθώς οι δυνάμεις που εξέφρασαν την αντίθεσή τους με το μνημόνιο, έχουν πάσης φύσης απόψεις», προσέθεσε.

Τέλος, είπε ότι ένα σενάριο θα ήταν να δημιουργηθεί κυβέρνηση με σκοπό να ληφθούν τα χρήματα τον Ιούνιο, που χρειάζεται η χώρα και στη συνέχεια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι εκλογές.

«Το ΠΑΣΟΚ ανετράπη από τους βουλευτές του», καθώς 10 βουλευτές είχαν δηλώσει ότι δεν ψηφίζουν, είπε επίσης, σχετικά με την ψηφοφορία του δεύτερου μνημονίου τον περασμένο Φεβρουάριο.