«Πολλές Κασσάνδρες μιλούσαν για σεισμούς εάν έβγαινε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, έχουμε μια χαρούμενη μέρα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παούλια, στη διάρκεια της συνάντησης που έχουν αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει δυνατότητες για μια ισχυρότερη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη», ανέφερε.

«Πρέπει να ληφθεί το μήνυμα ότι ο ευρωσκεπτικισμός έχει αιτίες», σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Να φτιάξουν μια καλύτερη Ευρώπη για να αντιμετωπίσουν τον ευρωσκεπτικισμό».

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι. Η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συζητηθεί το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στη χώρα.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο, λέγοντας πως η ετυμηγορία του λαού είναι γενναία και πεντακάθαρη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.