Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησε με τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη. «Θλίβομαι για τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. στον κ. Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαρκή επικοινωνία. Μάλιστα, πριν το κλείσιμο της βουλής, ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε επισκεφθεί τον κ. Καρατζαφέρη στο γραφείο του.

Και το μόνο βέβαιο, όπως διατείνονται κάποιοι, είναι ότι εάν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφασίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πέραν της Ντόρας Μπακογιάννη, θατον στηρίξει.

Στο μεταξύ, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι από χθες το βράδυ, μετά και τη διαγραφή του, τον έχουν πάρει τηλέφωνο περισσότεροι από 15 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για να του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά, να τον διαγράψει από το κόμμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.