Άγρια κόντρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη και τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη ξέσπασε στο twitter με αφορμή τον τραγικό θάνατο μιας 78χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή που έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Ο κ. Ζαχαριάδης εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και ερωτήθηκε για το θέμα διατηρώντας μια ήπια –όπως ήταν φυσικό στάση- κάνοντας λόγο για ένα τραγικό περιστατικό σε αντίθεση με την αντίδραση που είχε το 2013 –όντας στην αντιπολίτευση- και τον θάνατο των δυο φοιτητών στη Λάρισα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν το άφησε να περάσει ασχολιάστο, ωστόσο, και με διαδοχικές αναρτήσεις στο twitter θυμήθηκε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να ακούσετε τον @CZachariadis το πρωί στον @ArisPortosalte για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια η κουβέντα άναψε καθώς μπήκε και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αλλά και ένας άλλος χρήστης του twitter ο οποίος ανακάλυψε και επανέφερε το τιτίβισμα που είχε κάνει ο κ. Ζαχαριάδης το 2013.

Untitled2

Untitled