Για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και το «ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ», μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας, τονίζοντας ότι «οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν ένα ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα. Επίσης, υπάρχουν και διαφωνίες. Το ερώτημα είναι αν προσερχόμενοι στις κάλπες θα πρυτανεύσει η πολιτική σταθερότητα της χώρας ή κάποια δυσαρέσκεια που θα έχει κάποιος ή κάποια».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις προεκλογικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι ο κ. Κασσελάκης αυτό που ζητάει μόνο είναι να «φθαρεί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ» προσθέτοντας πως δεν μας λέει τι είναι αυτό που ζητάει ακριβώς. Όσον αφορά το αίτημα του κ. Κασσελάκη για διεθνείς παρατηρητές σχολίασε ότι «η Ελλάδα δεν είναι Ζιμπάμπουε να ζητάει εκλογές με διεθνείς παρατηρητές»

Τέλος, σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη και τις συλλήψεις είπε ότι «η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη. Κινείται αποφασίστηκα. Όλη αυτή η μεγάλης έκτασης επιχείρηση είναι κάτι μη σύνηθες για τα ελληνικά δεδομένα. Και θα συνεχιστεί ώστε να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.»