Οι διεθνείς γυμνάστηκαν για μία ώρα και είκοσι λεπτά για δεύτερη φορά σήμερα, με τον Φερνάντο Σάντος να «ρίχνει» τους ρυθμούς του προγράμματος, να μην δείχνει τι σχέδια έχει στο μυαλό του και να μπερδεύει τον αρκετό κόσμο που είδε την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της πρεμιέρας του Euro 2012, κόντρα στην Πολωνία.

Περίπου 1.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής με τους περισσότερους να είναι από την Πολωνία αφού κι εκείνοι θέλουν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αφού ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να μπερδέψει τους παρευρισκόμενους.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Μετά, ο Πορτογάλος τεχνικός τους χώρισε για να παίξουν δίτερμα. Βέβαια, φρόντισε να μην δείξει ποια ενδεκάδα σκοπεύει να παρατάξει στον αγώνα με την Πολωνία.

Το μόνο που μπορούμε να βγάλουμε ως συμπέρασμα είναι πως προορίζει τον Χαλκιά για βασικό γκολκίπερ καθώς στην διάρκεια της προπόνησης οι Σηφάκης και Τζόρβας ήταν εκείνοι που τον γύμναζαν. Αναφορικά με την θέση του αριστερού εξτρέμ φαίνεται πως ο Σαμαράς έχει ένα προβάδισμα έναντι του Φορτούνη. Ο άσος της Σέλτικ ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ ο νεαρός παίκτης της Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε ως δεξί μπακ. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό μπορεί να μην έχει και καμία σημασία.

Οι ενδεκάδες ήταν οι εξής: σε σύστημα 4-3-3 την πρώτη ομάδα αποτελούσαν οι: Χαλκιάς, Τοροσίδης Τζαβέλλας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Μάκος, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας.

Η δεύτερη ομάδα σε σύστημα 4-2-3-1 ήταν οι: Τζόρβας, Φορτούνης, Χολέμπας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Φετφατζίδης (δεξιά), Νίνης (αριστερά) και Λυμπερόπουλος πίσω από τον Μήτρογλου.

Αφού το πρόγραμμα τελείωσε οι διεθνείς δεν χάλασαν το χατίρι στους φίλους που είχαν συγκεντρωθεί στο Λεγκιόνοβο και υπέγραψαν αυτόγραφα.Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και είναι ανοιχτή μόνο για το πρώτο τέταρτο.

Πριν αρχίσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της κοινότητας του Λεγκιόνοβο, Ρόμας Σμογκορζέφσκι, έδωσε στον Φερνάντο Σάντος ένα ψωμί, κρασί, έναν μεγάλο πίνακα που απεικόνιζε την περιοχή και μία αναμνηστική πλακέτα.

Δείτε πλάνα από την σημερινή προπόνηση:

Πηγή: sport-fm.gr