Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από 27 χρόνια και η συνύπαρξή τους αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα. Οι δυο παρουσιάστριες είχαν πολλά να πουν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις «φήμες» πως όλα αυτά τα χρόνια είχαν κόντρα αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Τα όσα έγιναν μπροστά από τις κάμερες, το τηλεοπτικό κοινό τα παρακολούθησε μέσα από την συχνότητα του Mega και την εκπομπή «Ελένη» όπου φιλοξενήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» όμως θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους και τι έγινε πίσω από τις κάμερες γι’ αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με backstage υλικό και πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Γέλια, πειράγματα, σπρωξίματα αλλά και… τούμπες που κατέληγαν στο πάτωμα ήταν μερικά από τα στιγμιότυπα τα οποία καταγράφηκαν από την κάμερα κάποιου κινητού τηλεφώνου.

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.