Στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, έγινε ειδική αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη και την τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας μέσα από την συχνότητα του Alpha.
«Όταν είχε φύγει η Ελένη Μενεγάκη είχα βγει και είχα πει από σεβασμό, ότι για μένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε πως: «Εμένα, η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha, ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό, εκτός από λίγους εκεί.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη, και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies, κοιτούσαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που έχει αφιερώσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχει λείψει μία μέρα, περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ας είμαι εκεί λίγο πιο ήσυχος».

«Δεν θυμάμαι καν ποιοι είναι, δεν μιλάω προσωπικά. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.