Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν στον «αέρα» του Ant1 και όλοι οι χαρακτήρες της σειράς επηρεάζονται από τη Χούντα στον τρίτο αυτό κύκλο.

Ένας από τους χαρακτήρες που επηρεάζονται και… πήρε προαγωγή στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» είναι ο αστυνομικός της σειράς τον οποίο υποδύεται ο Νικόλας Πολίτης.

Ο ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Μαρτάκη, το πρωί της Τετάρτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «προαγωγή» του αλλά και στα ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Πολίτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Αστυνομικό με αφήσατε απλά τώρα πήρα προαγωγή λόγω της Χούντας».

«Εννοείται πως κάνω και κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής. Δεν ζεις μόνο από αυτό πλέον. Στις μέρες μας αν δεν έχεις ένα υπόβαθρο και μια καλή καριέρα και επιτυχία, δεν μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό. Κάνω δυο δουλειές αυτή τη στιγμή για να μπορώ να ζω» πρόσθεσε ο Νικόλας Πολίτης.

«Θεωρώ τα ριάλιτι πάρα πολύ άσχημα για την ανθρώπινη ψυχή»

Την άποψη του για τα ριάλιτι εξέφρασε ο νεαρός ηθοποιός στην κάμερα του «Breakfast@Star».

 «Σε κάποιο ριάλιτι δεν θα πήγαινα. Όχι. Θεωρώ τα ριάλιτι πάρα πολύ άσχημα για την ανθρώπινη ψυχή. Να πάω να εκθέσω το προσωπικό μου γίγνεσθαι, να το δει όλη η Ελλάδα και να είμαι εκτεθειμένος; Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχει αυτή η εκμετάλλευση των ψυχών στα ριάλιτι. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα εν έτει 2021» είπε ο ηθοποιός και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του πρόσθεσε πως: «Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα για να ακολουθήσω το όνειρο μου στο εξωτερικό. Υπάρχουν και πράγματα τα οποία περιμένουν και ακόμα και γω περιμένω απαντήσεις».