Ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν από την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο και το ταξίδι τους στο Survivor έληξε στον ημιτελικό χθες (04.07).

Οι δύο παίκτες έκαναν δηλώσεις στις κάμερες με την παραγωγή να κάνει παράκληση στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις μόνο για το παιχνίδι και όχι προσωπικές, όπως είπε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

«Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο» είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε χαρούμενη. «Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.