Πίκρα φαίνεται πως νιώθει ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος δεν συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar.

Ο τραγουδιστής, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε γιατί νιώθει αυτήν την πίκρα.

«Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορονοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή και δεν με πήραν τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε: «Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί».

Αναφερόμενος στη Μαρία Μπεκατώρο, ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε: «Η Μαρία δεν το ήξερε. Η Μαρία δεν ήξερε ότι κόβεται και η εκπομπή της, το Still Standing».

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να πει και εκείνος την… κακία του. «Απ’ ότι φαίνεται δεν έχασα και κάτι σημαντικό. Να πω κι εγώ μια κακία» είπε.