Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες σε λίγες μέρες μέσα από την συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει το «T-Live» για πρώτη φορά την επόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.

Όπως είναι φυσικό, τόσο η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και οι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς για το νέο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα.

Στα γυρίσματα που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για το trailer της εκπομπής «T-Live», την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και εκείνη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα κι έχω και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη και έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες, τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, πώς θα ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω. Νομίζω ότι με την ομάδα της ενημέρωσης, γιατί εδώ στον Alpha έχω ενταχθεί στην ενημέρωση, εκεί όπου ξεκίνησα και νιώθω σαν στο σπίτι μου στην ουσία, έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος.

Ενημέρωση έκανα πάντα, απλώς αυτή τη φορά θα έχει μεγαλύτερες δόσεις, γιατί την ενημέρωση δεν την άφησα ποτέ.

Όλες οι τηλεοπτικές ζώνες είναι ανταγωνιστικές γιατί τα κανάλια είναι πέντε, οπότε, όπου και να προβληθεί η εκπομπή πάντα θα είναι κάποιος απέναντι.

Το διάστημα που έμεινα εκτός, δεν μου είχε λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές γιατί επειδή το κάνω 27 χρόνια είχα τεράστια ανάγκη αποτοξίνωσης. Αλλά καμιά φορά λένε ότι κανείς πρέπει να αδράξει την ευκαιρία.

Ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον Alpha και το είχα προσπαθήσει κιόλας, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος έχει ένα κοινωνικό προφίλ και μια προσέγγιση και επαφή με την κοινωνία που ταιριάζει σε αυτό που εγώ είμαι ως δημοσιογράφος. Αυτή τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει.

Η τηλεόραση δεν είναι απλά μια δουλειά. Η τηλεόραση έχει το κομμάτι της δημιουργίας, του πάθους. Άρα για να πάρεις μια απόφαση να εργαστείς, να επιστρέψεις με κάτι, πρέπει να πειστείς ότι η ώρα μετάδοσης, οι συνθήκες, το περιεχόμενο της εκπομπής που σου ζητά το κανάλι να παρουσιάσεις, οι συνεργάτες…

Όλα αυτά ως σύνολο μπορούν να συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί κάτι καλό. Άρα όλα αυτά με έκαναν να πειστώ.

Η επικαιρότητα είναι μια “παγίδα” γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί και δεν αντέχει άλλο. Είναι η εποχή που κανείς θα πρέπει από τη μία να καταγράψει τα γεγονότα και από την άλλη να μιλήσει στην καρδιά και το συναίσθημα του τηλεθεατή, ο οποίος νιώθει ανασφάλεια, θυμό, εγκλωβισμένος. Πολλοί άνθρωποι έχουν δουν τις ζωές του να καταστρέφονται, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να επιβιώσουν οικονομικά.

Επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος που θα πρέπει να καταγράψουμε και συνάμα να αφουγκραστούμε την κοινωνία», κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.