Άρωμα από παλιά καλή τηλεόραση θα φέρει ο δημοφιλής παρουσιαστής καθώς η καινούρια του εκπομπή με επικρατέστερο τον τίτλο «Σολντ άουτ» προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου να βγει στον αέρα στα τέλη του Φεβρουαρίου ή το…πολύ αρχές Μαρτίου.

Φιλοδοξία του δημοσιογράφου αλλά και του σταθμού είναι να προσφέρουν στους τηλεθεατές μια εναλλακτική πρόταση για το βράδυ του Σαββάτου ή της Κυριακής-ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε θα προβάλλεται η εκπομπή- όπου συνήθως είναι προγραμματισμένες ταινίες ή μουσικές εκπομπές.

Το νέο πρόγραμμα θα θυμίζει αρκετά την πάλαι ποτέ επιτυχημένη παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Φρέντι Γερμανό, το «Αλάτι και πιπέρι», καθώς ο βασικός κορμός της θα είναι σε αρκετά σημεία παρόμοιος: Κάθε εκπομπή θα έχει έναν κυρίαρχο καλεσμένο, από όλους τους χώρους, καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό, πολιτικό, ακόμα και αθλητικό, ο οποίος θα βρίσκεται…απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη και θα ανακρίνεται – με την καλή έννοια- για όλη του τη ζωή και τα κατορθώματά του…

Φυσικά η συνέντευξη δεν θα είναι το μοναδικό κομμάτι της εκπομπής, η οποία θα διανθίζεται από βίντεο για την πορεία του καλεσμένου και μίνι συνεντεύξεις από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά και έχουν μοιραστεί εμπειρίες της ζωής τους μαζί του.

Το πιο συναρπαστικό κομμάτι, ωστόσο, του προγράμματος θα είναι αυτό της αιφνίδιας εισόδου στην εκπομπή-χωρίς να το γνωρίζει εννοείται ο καλεσμένος- ατόμου ή ατόμων που έχουν παίξει βασικό ρόλο στην πορεία του.

Σύμφωνα δε, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η εκπομπή θα διαρκεί δύο ώρες, προσφέροντας άπλετο χρόνο στον παρουσιαστή και τους ρεπόρτερ να…παίξουν μπάλα, αφού θα…ξεψαχνίζουν στην κυριολεξία τον καλεσμένο.

Ήδη, έχουν πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων για την εκπομπή, με τον Γιώργο Παπαδάκη να επιμένει σε πρόσωπα της άμεσης επικαιρότητας, αλλά και σε άτομα που δεν βλέπουμε συχνά στη μικρή οθόνη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δούμε και…διακαναλικές επισκέψεις προσκεκλημένων στην εκπομπή που θα προκαλέσουν ιδιαίτερο θόρυβο…

Πηγή: tv zapping