Ιδιαίτερα αισιόδοξα εμφανίζονται στελέχη του ΑΝΤ1 για το νέο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, την παρουσίαση του οποίου αναμένεται να αναλάβει η Μαρία Χούκλη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του σταθμού, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε για το θέμα στην εκπομπή Ellate, «το δελτίο του ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς που θα μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν. Θεωρώ ότι όλη αυτή η αναμονή αποδίδει και ίσως θα έχει μία εικόνα που ποτέ δεν είχε ποτέ στο παρελθόν».

Ο ΑΝΤ1, θέλοντας να παρουσιάσει ένα δελτίο ειδήσεων όχι μόνο πιο σοβαρό αλλά και διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Πρώτη και πιο σημαντική είναι η αλλαγή του κεντρικού προσώπου που θα παρουσιάζει το δελτίο, αφού από τη νέα σεζόν ανκοργούμαν του σταθμού θα είναι η Μαρία Χούκλη.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει επίσης ξεκινήσει συνεργασία με την αντιπρόεδρο του αμερικανικού δικτύου FOX, Τζάνετ Αλσχάουζ. Η τελευταία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και μαζί με την ομάδα του ΑΝΤ1 εργάζονται σκληρά για την αναμόρφωση του δελτίου με στόχο την προσέλκυση νέου κοινού και την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων σε επίπεδο ανταγωνισμού.

Το μοντέλο που θα ακολουθηθεί είναι αυτό του σφιχτού δελτίου, διάρκειας 42 λεπτών, με πολλά ρεπορτάζ, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων και ελαχιστοποίηση έως και εξάλειψη του φαινομένου των παραθύρων και των σχολιαστών.