Σε πυρετώδεις ρυθμούς έχουν μπει οι διαδικασίες για την προετοιμασία της νέας σεζόν στο «Μεγάλο Κανάλι». Οι συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του Mega δουλεύουν όπως φαίνεται ακατάπαυστα.

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκονται έξι νέες σειρές: Κλινική Περίπτωση, Με Λένε Βαγγέλη, Πίσω στο Σπίτι, Βασιλιάδες, Είναι Ακόμα Μακριά Μπαμπαστρούμφ; και Πρωτοβάθμια Εξίσωση ενώ θα συνεχιστούν οι αγαπημένες σειρές: Τα Μυστικά Της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης και Πενήντα Πενήντα.

«Κλινική Περίπτωση» (προσωρινός τίτλος): Κωμική σειρά με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο.

«Με Λένε Βαγγέλη»: Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan.

«Πίσω στο Σπίτι»: Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί σε άλλη μια νέα κωμική σειρά του Mega.

«Είναι Μακριά Ακόμη Μπαμπαστρούμφ;»: Κωμική σειρά του Παναγιώτη Χριστόπουλου σε σκηνοθεσία του Σέργιου Κωνσταντινίδη και πρωταγωνιστές τους: Γιάννης Τσιμιτσέλη, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου κα.

«Πενήντα Πενήντα»
: Νέος κύκλος επεισοδίων και ατελείωτα μπερδέματα από τη θρυλική αντροπαρέα.

«Βασιλιάδες»: Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού και η Μάρθα Καραγιάννη κα.

«Πρωτοβάθμια Εξίσωση» (προσωρινός τίτλος): Νεανική σειρά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη.

«Η Ζωή της Άλλης»
: Τρίτη σεζόν για τη δημοφιλή σειρά δράματος.

«Τα Μυστικά της Εδέμ»
: Στον τέταρτο κύκλο της σειράς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Για μία ακόμη σεζόν το Mega υπόσχεται ένα δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το λαμπερό ζωντανό σόου Just the 2 of Us, τις τρεις νέες εκπομπές Όμορφος Κόσμος, Junior MasterChef και Minute to Win It, αλλά και τις ήδη αγαπημένες και επιτυχημένες εκπομπές Πρωινό mou, Γλυκές Αλχημείες, Οι Κηπουροί του Mega καθώς και τον 2ο κύκλο του MasterChef.

«Just the 2 of Us»: Οι Κυριακές μας γεμίζουν ξανά με μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις.

«Όμορφος Κόσμος» (προσωρινός τίτλος): Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στα ταξίδια που τόσο αγαπά.

«Junior MasterChef»: Η επόμενη γενιά των chef.

«Minute to Win Ιt»: Ένα πρωτότυπο, νέο, γρήγορο και με πολύ αγωνία παιχνίδι για όλους.

«Πρωινό mou»: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας καλημερίζουν για μία ακόμη σεζόν, κάθε πρωί.

«MasterChef»: Ο πιο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει καθημερινά στις οθόνες μας, με έντονα συναισθήματα και δοκιμασίες για γερά στομάχια.

«Γλυκές Αλχημείες»
: Για τέταρτη χρονιά, ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει την υψηλή ζαχαροπλαστική να μοιάζει απλή υπόθεση.

«Κηπουροί του Mega»: Ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσουν να κάνουν την πόλη μας πιο πράσινη.