Με αιχμηρό τρόπο τοποθετήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το «Πρωινό» την Τρίτη. Αφορμή ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και οι νέες δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τις ΗΠΑ.

Ο παρουσιαστής παρομοίασε με τις Καρντάσιανς τον Στέφανο Κασσελάκη και την οικογένειά του. Πρότεινε δε, στους τηλεοπτικούς παραγωγούς να κάνουν ριάλιτι τη ζωή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ και τους γονείς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εδώ ζούμε τους Καρντάσιανς. Και θα πω κάτι. Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά ειλικρινά. Επειδή τα ριάλιτι περνούν κρίση στην Ελλάδα, το μόνο ριάλιτι που θα είχε ενδιαφέρον στην Ελλάδα είναι να παρακολουθούμε στενά τη ζωή της οικογένειας Κασσελάκη. Είναι οι Καρντάσιανς. Με ωραίους πρωταγωνιστές, μορφωμένα παιδιά, πετυχημένα με πολύ ενδιαφέρον» για να προσθέσει: «Θα έσκιζε στα νούμερα. Είναι η δεύτερη πρόταση που κάνω σήμερα στους τηλεοπτικούς παραγωγούς» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ελάτε στη θέση της γυναίκας που ήταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένη και ακούει μετά ότι είχε ιδεολογική τρικυμία λόγω εκείνης»

Με αιχμηρό τρόπο τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής και για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις νέες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη από τις ΗΠΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει και μη μας ψέγετε εμάς τα κανάλια, να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Υπερπροβάλλετε όπως κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα την προσωπική σας ζωή. Εσείς λοιπόν είστε ένας πολιτικός αρχηγός που έχετε επιλέξει – και δεν με αφορά είτε λέγεται Τάιλερ, είτε λεγόταν Μαρία – να μιλάτε για τον σύζυγό σας.

Θα πω και κάτι άλλο. Χθες ο κύριος Κασσελάκης είπε ως πολιτικό επιχείρημα στη συνέντευξη στο Πρωινό, ότι στα 24 του ήταν δεξιός ενώ στα 36 του είναι αριστερός. Γιατί; Γιατί τότε ήταν σε σχέση με μία γυναίκα και αισθανόταν άβολα, πιεσμένος και στενοχωρημένος.

Αν εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είχα μία σχέση πριν από 10 χρόνια, και αυτή η σχέση ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο είτε σε φίλους και γνωστούς… Αν λοιπόν εγώ που είμαι στρέιτ έβγαινα 10 χρόνια μετά και έλεγα δημόσια ότι είχα ιδεολογικό μπέρδεμα γιατί πιεζόμουν με τη σχέση που είχα τότε, τι θα λέγανε; Είμαι απαράδεκτος αν το κάνω;

Μία γυναίκα νομιμοποιείται να μιλήσει άσχημα για έναν ή μία σύντροφο; Δεν είναι πολύ άσχημο; Γιατί δεν το λέει κανείς τότε; Ελάτε στη θέση αυτής της γυναίκας που ήταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένη με έναν άνθρωπο και ακούει μετά ότι αυτός ο άνθρωπος που άλλαξε προσανατολισμό, είχε ιδεολογική τρικυμία λόγω εκείνης. Ήταν τόσο στενοχωρημένος σε αυτή τη σχέση που μέχρι και ιδεολογία άλλαξε.

Λέμε ότι δεν είναι ωραίο να μιλάει κανείς για το παρελθόν. Εδώ ο κύριος Κασσελάκης εξέθεσε ή όχι το παρελθόν του; Κανένας δεν τα λέει στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα, όλοι κάνουν τις κότες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είναι η δεύτερη σερί μέρα που ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Στέφανου Κασσελάκη – «Αισθάνεστε σταρ και όχι πολιτικός, πρέπει να ξεκαβαλήσετε», «Δεν μπορείς να επικαλείσαι την ομοφυλοφιλία σου για πολιτικό άλλοθι λαθών – Στερείται σοβαρότητας όλη αυτή η ιστορία» είναι μεταξύ άλλων όσα του πρόσαψε τη Δευτέρα (24/10) μετά την προβολή του πρώτου μέρους των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη στο «Πρωινό», μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί κι εγώ και ο Τάιλερ».