Η Εύη Βατίδου απασχόλησε τον τελευταίο καιρό την ελληνική showbiz με τη νέα της σχέση. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Εύη Βατίδου είχε γνωστοποιήσει πως είναι σε σχέση με το μοντέλο Ηλία Κωνσταντίνου.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, συνάντησε την Εύη Βατίδου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου το μοντέλο ερωτήθηκε για τη σχέση της. Εκείνη, όμως, απάντησε πως «δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα».

Ωστόσο, σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η ίδια είχε μιλήσει διεξοδικά για τον 35χρονο – πρώην, από ό,τι φαίνεται – σύντροφό της. Μάλιστα, είχε αναφέρει για τον Ηλία Κωνσταντίνου πως «με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Τώρα, η Εύη Βατίδου έχει διαγράψει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον Ηλία Κωνσταντίνου από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.