Καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της διαδρομή καθώς και τις… ερωτικές σκηνές που συνάντησε σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχει συμβεί ποτέ να «φύγω» από τον ρόλο στις ερωτικές σκηνές. Με κανέναν παρτενέρ δεν μου έχει συμβεί αυτό. Γενικά το είχα δει όλο αυτό σαν δουλειά. Ότι αυτή είναι δηλαδή η δουλειά μου, αυτό κάνουμε… Α, έχουμε και μια ερωτική σκηνή και θα την κάνουμε και αυτήν».

«Τις καλύτερες ερωτικές σκηνές, βέβαια, τις έχω κάνει με τον Γιάννη Βούρο στις Επιθυμίες του ΑΝΤ1. Εκεί και αν ήταν ερωτικές σκηνές! Που δεν φαινόταν τίποτα, αλλά ήταν ερωτικές ερωτικές».

«Θυμάμαι ότι είχαμε ένα πλάνο με τον Γιάννη Βούρο στο τραπέζι της επιχείρησης του, υποτίθεται, που πήγαινα εγώ το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ, έτσι για να τιμήσω τον γάμο μου… Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς ρούχα. Η σκηνή ήταν από το πλάι και φαίνονταν μόνο τα δυο κορμιά. Είχαμε βάλει κάτι ανάμεσα και περιμέναμε τόσες ώρες να μας φωτίσουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.