Η καλλιτεχνική της φύση δεν την εγκαταλείπει στιγμή. Η Κιάρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μετά τον τοκετό «ανέβαζε» στο Instagram καλλιτεχνικές φωτογραφίες του μωρού της, το οποίο «αγαπά» ιδιαίτερα το χιπ χοπ.

Η 28χρονη τραγουδίστρια ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, στις αρχές της εβδομάδας. Μη θέλοντας να αποκαλύψει τίποτα όμως, κρατούσε τις φωτογραφίες του μωρού που έβγαζαν η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της, ο ράπερ Future, μόνο για εκείνους.

Νωρίτερα ο ευτυχισμένος πατέρας είχε αποκαλύψει ότι το μωρό όταν βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του άκουγε με ευχαρίστηση χιπ χοπ. Όταν η Κιάρα έβαζε μουσική του συγκεκριμένου είδους εκείνο έδειχνε –με τις αντιδράσεις του και τις κινήσεις του- να το απολαμβάνει. Πήρε γονίδια και από τον πατέρα του…

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και να δείξει το… χεράκι του μικρού γιου της, αλλά και να θυμίσει πως ήταν η ίδια λίγο πριν τη γέννα. Μάλιστα, ως λεζάντα έγραψε «FUTURE ZAHIR WILBURN», με το «Future» να είναι το καλλιτεχνικό όνομα του αγαπημένου της, καθώς το πραγματικό του είναι Νεϊβάντιους Κας.